Waarom kies je voor een specifiek product?

Wat is het eerste wat je opvalt bij een merk? Een logo. Het zegt wat het product en/of  merk over gaat en wat het wil dat je erover weet.

Een logo is stempel die de fabrikant gebruikt. Helpt het logo van een merk u echt om te beslissen of u hun producten gaat kopen? Onbewust wel, deskundigen zeggen veelal ja. Grafisch ontwerpers, marketing managers en creative directors hopen van wel en worden betaald om dat te weten. Zelfs coca cola is een rebranding ondergaan en  hun logo werd herontworpen. Maar zal dat de klanten doen toenemen?

plastieken handschoenenNeem iets alledaags zoals een doos met plastic handschoenen … waar maak je een besluit om één ​​soort te kopen boven de andere te kopen? Prijs? Conditioning? Kleuren? natuurlijk afhankelijk van de eigen omstandigheden.
Wat dacht je van interactie met een product? We zeggen ja. Neem die soort dat zijn goede. Je eindigt de interactie met dat product op een zeer persoonlijk niveau. Je geweten en de mond tot mond reclame van andere personen. Laten we u wat verwarren u en laten we teruggaan naar de handschoenen.
De kleur zouden kunnen opduiken en leiden tot een euforisch gevoel als je schuim op die vettige lepels, maar aan te raken om te controleren of het is duurzaam, en de belangrijkste vraag die je jezelf vragen … past het mijn handen?

Advertenties